Alerta la Catedrala Incoronarii. 22 de copii descoperiti inauntru in toiul noptii.

22 de elevi de gimnaziu, din judetul Olt, au fost luati de autoritati din Catedrala din Alba Iulia. Copiii au ajuns acolo, insotiti de un profesor si au ramas peste noapte in biserica, in conditiile in care afara erau – 14 grade Celsius.

CITESTE SI: Moarte groaznica in Timis, au intervenit criminalistii. Cadavru gasit inghetat 

Pentru ca au vrut sa vada manifestarile dedicate Centenarului, dar nu au mai gasit cazare, elevilor le-a venit ideea sa doarma chiar in Catedrala Incoronarii, iar profesorul insotitor, pare-se, n-a avut nimic impotriva.

Peste noapte insa, unuia dintre ei i s-a facut rau, iar ceilalti au sunat la 112 sa ceara ajutor. Asa au aflat autoritatile de isprava copiilor. Mai mult decat atat, acestia au declarat ca urmau sa doarma tot acolo si in noaptea de 1 spre 2 decembrie si abia apoi sa plece spre casa.

A fost primit un apel cum ca unui copil i s-a facut rau in catedrala. La sosirea echipajului de prim ajutor s-a constatat ca era un grup de 22 de copii si un profesor care erau in Alba Iulia din data de 30 noiembrie si care nu aveau cazare. Copilul a fost transportat la spital pentru mai multe investigatii, iar ceilalti 21 si profesorul au fost cazati la HCC, unde li s-a oferit si o masa calda” au transmis reprezentantii ISU Alba.

Sursa: realitateadealba.net

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.