Debut cu victorie in turneul din China. Dubla pentru un fotbalist de la Informatica Timisoara

TIMISOARA. Nationala de fotbal in sala a Romaniei a inceput cu dreptul turneul amical pe care il disputa in aceste zile la Changshu, in China.

CITESTE SI: Carnati, pastrama, fasole cu ciolan, vin fiert. Au furat startul la Targul de Craciun de la Timisoara, primii comercianti au deschis deja casutele. Ce se gaseste si care sunt preturile. Foto 

Tricolorii condusi de Robert Lupu au intalnit pentru prima data in istorie selectionata Marocului, si au avut parte de o partida dificila. Selectionata Romaniei s-a impus cu 3-2. O contributie importanta a avut-o in acest meci timisoreanul Dumitru Stoica, cel care a reusit doua dintre golurile formatiei tricolore. Cea de-a treia reusita a purtat semnatura lui Cristian Matei, fotbalist al celor de la Imperial Wet Miercurea Ciuc.

Selectionata tarii noastre va mai disputa alte doua meciuri in turneul din estul Asiei. De ziua nationala elevii lui Robert Lupu vorbifa o alta premiera, o intalnire cu selectionata similara a Mexicului.

In ultimul meci al turneului tricolorii vor da piept cu reprezentativa tarii gazda. Romania si China s-au mai intalnit in urma cu 6 ani, la Hangzhou, cand tricolorii s-au impus in ambele meciuri cu scorul de 3-2.

Din lotul Romaniei care a facut deplasarea in China fac parte trei fotbalisti de la Informatica Timisoara: Vlad Iancu, Dumitru Stoica si Valentin Ilas.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.