Un punct, mai bun decat nimic. Ripensia Timisoara a facut un meci bun in Colentina, dar a ratat victoria

Ripensia Timisoara continua sub zodia remizelor. De obicei daca rezultatele de egalitate erau obtinute acasa, iata ca acum gruparea banateana obtine un punct pe teren strain. Ripi a facut 1-1 pe terenul celor de la Daco Getica, rezultat conturat inca din minutul 22.

CITESTE SI: O multime de terenuri gratuite pentru tineri care vor sa-si ridice o casa se pregatesc intr-o comuna de langa Timisoara

In prima repriza, gazdele au fost mai insistente la posesie, dar oapetii au avut ocazii mai multe si mai clare. In partea secunda, elevii lui Alexandru Pelici au fost mai periculosi au avut si o bara, insa nu au mai putut inscrie un gol ce ar fi insemnat un imens balon de oxigen. Asa, doar un punct, care poate o sa conteze in momentul cand se va trage linie, dar pana atunci, Ripi ramane sub linie.

Revenind la cele doua goluri, Ripensia a deschis scorul din minutul 6, cand Bogdan Straut a inscris din apropiere, la o recentrare a lui Calin Toma, in timp ce gazdele au marcat in minutul 22, dupa o lovitura libera de la 18 metri, executata impecabil de Adrian Voicu.

CITESTE SI: O calatorie de poveste, la Centenar. Calare pe cal de la Timisoara pana in Alba Iulia pentru a sarbatori Marea Unire. Video 

Ripensia acumuleaza 16 puncte, fiind echipa cu cele mai multe remize si va juca in intermediara acasa cu Farul Constanta.

Ripensia: Dobre – Straut, Hecsko, Apro, C. Toma (cpt.) – Stoi, Anghelina – Ad. Popa, Badauta, Monea – Dumiter. Au mai jucat: Burdet, Mansour, Popovici.
Antrenor: Alexandru Pelici

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.