Accident in lant pe o soseaua Timisoara – Jimbolia, provocat de un incendiu de miriste. Fumul inundase drumul

TIMISOARA. Accident grav pe soseaua ce leaga Timisoara de Jimbolia din cauza unui incendiu de miriste, vineri dupa-amiaza.

CITESTE SI: Accident cu 5 masini, la Timisoara. Foto 

3 masini s-au izbit, dupa ce unul dintre soferi a franat brusc intrucat fumul inundase drumul, iar vizibilitatea scazuse drastic.

Soferul care venea in spatele sau a apucat la randu-i sa franeze, insa un al treilea ce mergea in aceeasi directie n-a mai reusit sa reduca viteza la timp. A lovit autoturismul din mijloc, iar in urma impactului, acesta a fost proiectat in primul.

Doi oameni au fost raniti si transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Un barbat de 33 de de ani care circula din directia Carpinis inspre Beregsau nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul care circula regulamentar in fata sa, condus de un barbat de 38 de ani, intrand in coliziune cu acesta, care ulterior a fost proiectat intr-un alt autoturism condus de un barbat de 72 de ani. In urma impactului au rezultat doua victime, respectiv barbatul in varsta de 33 de ani si cel de 38 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa” a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.