Scandal sfarsit in sange langa Timisoara

TIMISOARA. O discutie in contradictoriu a degenerat rapid intr-o cearta ca la usa cortului si s-a sfarsit cu un atac, intr-o localitate langa Timisoara.

CITESTE SI: Lovitura devastatoare pentru mii de soferi din Timisoara. Ce schimbare neasteptata ar putea aparea in privinta parcarii in centrul orasului 

Ziua in amiaza mare, doi tineri, unul de 31 de ani si celalalt de 32, aflati intr-un birt din Sacalaz, s-au luat la harta, dupa ce s-au cinstit cu mai multe pahare. Dupa o cearta apriga, unuia dintre ei alcoolul i-a luat mintile, a scos un cutit si si-a injunghiat amicul in bratul stang.

Speriati de sangele care incepuse sa curga siroaie, martorii au dat alarma. La locul incidentului au sosit rapid politistii de la Sectia 2 Rurala Sacalaz care l-au retinut pe agresor.

Acesta a fost dus in Arest si e cercetat pentru tulburarea linistii si ordinii publice, dar si pentru loviri si alte violente.

FOTO: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.