Victorie pierduta in ultimele secunde. Campioana Informatica Timisoara este in continuare neinvinsa, dar a pierdut doua puncte

TIMISOARA. Restanta din etapa a IV-a dintre campioana tarii la futsal, Informatica Timisoara si echipa ce a investit cel mai mult in 2018, Imperial Wet Miercurea Ciuc, s-a ridicat la asteptarile unui derby. Faze frumoase, goluri spectaculoase si final neprevazut. Din pacate pentru gazde, meciul s-a terminat la egalitate, din fericire pentru oaspeti, golul de un punct a fost marcat cand pe tabela mai erau 5 secunde de jucat.

CITESTE SI: Timisoara are vicecampion olimpic la canotaj si propune un nume pentru sportul romanesc: Laurentiu Danciu 

Informatica avea sansa sa treaca pe primul loc in clasament, si totul parea sa ii mearga bine. Pana la pauza, Daniel Araujo a marcat pentru 1-0, iar in partea secunda Pedro Henrique da Silva a facut 2-0 si se parea ca toate punctele vor ramane pe Bega. Cristi Matei a redus insa din diferenta, si chiar inainte de suieratul sirenei, Alvaro Luis a stabilit scorul final, 2-2.

Informatica pierde doua puncte mari acasa, dar urca pe locul secund inaintea jocului de la Galati, care in mare masura va stabili campioana turului. Miercurea Ciuc s-a bucurat de acest succes ca de castigarea campionatului, insa deocamdata ramane departe de podium.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.