Iarna in toata regula. Se inchide Transalpina

Cea mai inalta sosea din Romania se inchide de luni seara. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a luat decizia ca traficul intre Obarsia Lotrului si Ranca sa fie inchis pana in primavara.

CITESTE SI: Situatie dramatica in Timis, dupa intreruperea gazului in mai multe localitati. Pacienti trimisi acasa din spitalul Deta 

Interventiile din ultime nopti de pe Transalpina au scos la iveala ca drumarii sunt pusi in pericol. Ca atare, CNAIR a decis ca e timpul ca soseaua sa fie inchisa traficului auto.

CITESTE SI: Tanar prins de jandarmi cu cannabis intr-o localitate din Timis. Tocmai se pregatea sa isi faca un cui 

Astazi, 22.10.2018, incepand cu ora 18:00, circulatia rutiera pe Transalpina, DN 67C, intre Ranca si Obarsia Lotrului, km 34+800 – km 59+800, va fi inchisa pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza caderilor abundente de zapada inregistrate in ultimele trei nopti. Avand in vedere specificul drumului – curbe foarte stranse si pante – exista riscul ca utilajele care actioneaza pe acest sector de drum sa fie implicate in evenimente rutiere care pot pune in pericol viata deserventilor”, informeaza CNAIR.

Ion Tudor, seful Sectiei Drumuri Nationale Gorj, sustine ca au existat, pe parcursul interventiilor de deszapezire, momente in care utilajele au ajuns de-a latul pe drum. Asta din cauza stratului de gheata format sub zapada.

Sursa: gddhd.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.