Fotografie spectacol. Frumusetea Banatului intr-o singura imagine

O fotografie de poveste incanta internetul in aceste zile. Un cerb ce-si lasa mangaiate coarnele de razele soarelui la apus, pe o costisa din Banat, surprins de fotograful Ciprian Floare, face deliciul utilizatorilor.

CITESTE SI: Noi imagini spectaculoase de pe Autostrada Liliecilor, Lotul 4 Lugoj – Deva. Cat mai este de lucru si cand vom patrunde cu masina pe soseaua de mare viteza. Foto 

Un mare iubitor de natura si unul dintre cei mai cunoscuti fotografi care promoveaza frumusetile din salbaticia Banatului, Ciprian Floare impartaseste momentul ce se poate inscrie cu succes intr-un top al celor mai impresionante imagini capturate in Banat in ultimii ani.

Acelasi Ciprian Floare, activist in echipa Wilde Caras Severin, ne-a mai oferit o surpriza in urma cu doar cateva zile cand a surprins un ras in apropiere de Timisoara.

CITESTE SI: Aparitie spectacol. Ras surprins foarte aproape de Timisoara. Foto 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.