Utilaje, demonstratii si multe alte activitati in Piata Unirii din Timisoara, la Ziua Serviciilor Publice

TIMISOARA. Piata Unirii isi va schimba infatisarea pentru o zi, cand pe alei se vor inghesui standuri si utilaje cu care se vor face demonstratii.

CITESTE SI: Se intoarce la frumusetea de odinioara. Inca un palat din Timisoara, ce face parte din zestrea de bijuterii a orasului, intra in renovare 

Sambata, in 13 octombrie, angajatii Serviciilor Publice din Timisoara, isi serbeaza ziua alaturi de timisoreni. Astfel, intre orele 11.00 si 15.00, peste 20 de institutii din Timisoara vor fi in Piata Unirii.

Vizitatorii vor avea parte de demonstratii si surprize si vor primi pliante de la fiecare institutie.

Institutiile care vor participa la eveniment sunt:

Primaria Municipiului Timisoara, Casa de Cultura a Municipiului Timisoara, S. C Horticultura S.A., Aquatim S.A., Colterm S.A., Pieţe S.A., Drumuri Municipale S.A., Societatea de Transport Public Timisoara, Politia Locala, Directia de Asistenta Socialt, Direcţia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, Serviciul de Ambulanta Timis, Salvo Timisoara, A.J.O.F.M. Timis, Jandarmeria Timis, Apele Romane, Directia de Sport si Tineret Timis, Inspectoratul Judetean de Politie Timis, Inspectoratul Teritorial de Munca, Inspectoratul pentru Situatii deUrgenta Timis, Directia de Evidenta a Persoanelor Timisoara, Teatrul German de Stat Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.