Informatica Timisoara trece cu emotii de Dunarea Calarasi. A doua victorie a sezonului pentru campioni

TIMISOARA. Duelul fostilor colegi de la nationala, Robert Lupu si Marian Sotarca s-a incheiat cu victoria actualului selectioner al nationalei de seniori.

CITESTE SI: Mii de gospodarii din Timis, legate la gaz in scurta vreme   

Duelul dintre Informatica Timisoara si Dunarea Calarasi a fost unul foarte echilibrat, cu un plus pentru banateni, mai bine spus doua. Dupa aproape 5 minute de joc, timisorenii au deschis scorul. In urma unei erori a lui Monteiro mingea a ajuns la Araujo, care a tras din semicerc si l-a invins pe spaniolul Garcia. Banatenii au continuat sa domine si pana la pauza au mai punctat odata. Savio i-a trimis mingea lui Ovsiannikov, iar acesta l-a invins cu usurinta pe Garcia.

La numai 40 de secunde de la reluare, Sotarca a trimis o minge in fata portii, iar Varlan a trimis in plasa. La jumatatea reprizei, mingea a circulat pe ruta Ovsiannikov – Araujo – Bondar, iar fotbalistul ucraineean a trimis balonul in plasa. Oaspetii au raspuns si ei rapid si au refacut diferenta de un gol prin Tomescu. Pana la final timisorenii au ratat o lovitura de la 10 metri si au lovit de doua ori bara prin Savio si Ruxandari, iar scorul a ramas 3-2.

Pentru mine, cea de azi este o victorie foarte mare. Dupa cum am vazut meciul, chiar daca am avut foarte multe ocazii, asta este meciul de care m-am temut foarte mult. Am avut momente, la 2-1, chiar au avut ocazii sa intre in joc. Este o echipa care ne-a pus probleme mari azi, noi nu am fost atenti in fata portii, dar ma bucur mai mult decat in alte meciuri de cele trei puncte. Puteam sa pierdem astazi, cel putin doua puncte. Sunt meciuri pe durata campionatului pe care trebuie sa le tratezi la rezultat. Noi nu l-am tratat la rezultat, nu am facut un joc foarte bun, am fost peste ei, dar la cum am jucat sunt foarte multumit de rezultat.. Ma gandeam ca va fi mult mai usor, am avut ocazii bune, dar dupa aceea ne-am pierdut concentrarea si usor usor au intrat si ei in joc, ne-au pus probleme. Stiam ca echipa este buna, ca ne-am pregatit bine, dar nu am reusit sa finalizam si asta i-a tinut pe ei in joc„, a declarat la finalul meciului antrenorul timisorean Robert Lupu.

A fost un meci bun, un meci echilibrat. Eram constienti ca echipa din Timisoara este mai buna decat noi, dar prin sacrificiu si munca am reusit sa echilibram putin balanta. Victoria a fost una indreptatita. Noi suntem multumit ca am reusit sa le tinem piept si cred ca pe viitoer vom face treaba„, a declarat la final antrenorul Dunarii Calarasi, Marian Sotarca.

In runda viitoare, Informatica Timisoara va evolua in deplasare, la finalul lunii septembrie, pe terenul celor de la Autobergamo Deva.

Pana la acel meci insa, la Timisoara va evolua joi nationala de tineret a Romaniei, de la ora 17, intr-un amical impotriva Serbiei.

ITESTE SI: Aparitie neobisnuita pe un lac din Timis. Oamenii s-au speriat si au dat alarma la Timisoara. Foto 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.