Poli bate campioana. Victorie importanta pentru Timisoara in Liga Nationala de handbal masculin

TIMISOARA. Bomba in Liga Zimbrilor. Locul 6 in sezonul trecut, desi se putea mult mai bine, SCM Poli Timisoara a invins astazi in Bucuresti, campioana ultimelor editii, Dinamo Bucuresti. Elevii lui Pero Milosevic au reusit un meci excelent si s-au impus putin mai usor decat o arata scorul, cu 31-29, dupa ce la pauza tabela indica egalitate, 15-15.

CITESTE SI: Atentie, soferi, au pornit semafoarele in intersectia de la Marasti, in Timisoara. Cum se circula? 

Debutul a fost echilibrat, cu ambele echipe la conducere, dupa care violetii au preluat initiativa, fiind inspirati mai ales pe faza ofensiva. A fost 14-11 pentru banateni, insa la pauza s-a intrat cu un rezultat de egalitate, 15-15.

CITESTE SI: Tuburile uriase aparute pe strazi in Timisoara incep sa-si spuna povestea si se pregatesc de spectacole de teatru, muzica si ateliere. Foto 

In repriza secunda, Dinamo a mai condus pana spre minutul 40, 18-17, dupa care linia de 9 metri a Timisoarei a inceput sa faca diferenta. Actiuni bune de atac si aparare agresiva care a castigat mingi a facut ca Poli sa se desprinda si la 4 goluri. S-a incheiat 31-29 pentru violeti, care demonstreaza ca in acest sezon pot mult mai mult decat in campionatul trecut.

Etapa viitoare, Poli joaca acasa cu o nou-promovata, Buzau.

Marcatorii Politehnicii: Marjanovic 11, Dragas 7, Sadoveac 5, Fenici 4, Cimpan 2, Milosevic 1, Pribanic 1. La Dinamo, principali marcatori au fost Gavriloaia 5, Descart 5, Bannour 4, Kuduz 4.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.