Schimbare de antrenor la Ripensia Timisoara. Ciprian Urican inlocuit inantea meciului cu liderul

TIMISOARA. Startul slab de campionat pentru Ripensia Timisoara a adus si schimbarea pe banca tehnica.

CITESTE SI: Demonstratie de inconstienta din partea unui bunic din Timis. Cum isi pune in pericol nepotelul. Video 

Conducerea Ripensiei Timisoara a luat decizia incetarii colaborarii cu antrenorul Ciprian Urican, tehnician alaturi de care gruparea ros-galbena a obtinut doar 4 puncte in primele cinci etape din acest sezon. Hotararea despartirii de tehnician vine dupa ce formatia ros-galbena a pierdut ultimele trei meciuri consecutive din campionat, in ultima partida fiind invinsa fara drept de apel cu 3-0 acasa de Academica Clinceni.

Ripensia Timisoara si antrenorul Ciprian Urican au ajuns de comun acord la o intelegere privind incetarea colaborarii. Sosit la Ripi in luna aprilie, tehnicianul, care este si lector al Scolii de Antrenori a FRF, a condus de pe banca gruparea ros-galbena in ultimele 10 runde ale editiei trecute de campionat, dar si in primele 5 etape ale actualei stagiuni. Ii multumim pentru toata munca depusa la clubul nostru si ii dorim mult succes in tot ceea ce va intreprinde de acum înainte„, au transmis reprezentantii Ripensia Timisoara.

CITESTE SI: Reduceri la biletele si abonamentele de tren pentru elevii din Timis 

Locul lui Ciprian Urican va fi luat pe banca tehnica de catre Radu Suciu, antrenor care a mai condus echipa ros-galbena in anii trecut.

Radu Suciu va conduce formatia timisoreana in meciul de sambata, cand Ripensia va evolua in deplasare pe terenul Sportului Snagov, liderul la zi al ligii secunde.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.