Sute de contestatii, dupa Bacalaureatul de toamna. La ce materie au fost depuse cele mai multe

TIMISOARA. Imediat dupa ce s-au afisat primele rezultate ale Bacalaureatului de toamna, elevii nemultumiti de notele pe care le-au primit au putut sa depuna contestatii.

CITESTE SI: Va intra din nou in santier Liceul Lenau din Timisoara. Mai multe greseli din lucrarile de reabilitare facute trebuie indreptate cat mai grabnic, pentru ca singura scoala care a dat doi castigatori de Nobel se pregateste de aniversari importante

Astfel, la nivelul judetului Timis, au fost depuse peste 400 de contestatii, iar elevii spera ca dupa recorectare sa primeasca note mai mari.

Cele mai multe contestatii au fost depuse la Matematica, 123, in timp ce la proba la Romana au fost in total 82 de contestatii depuse. Nici rezultatele la proba la alegere a profilului nu au fost pe masura asteptarilor elevilor, astfel ca nu mai putin de 164 de absolventi de liceu au ales sa depuna contestatii.

In total, 407 elevi au ales sa ceara recorectarea lucrarilor.

CITESTE SI: Se lucreaza doar la podul Eroilor din zona Iosefin, la Timisoara, ‘cvasicontinuu’, anunta primarul Nicolae Robu. De ce e inchis santierul de pe Dragalina 

Rezultatele finale, dupa corectarea lucrarilor contestate, vor fi afisate in 6 septembrie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.