Informatica Timisoara se bate cu campioana Gibraltarului pentru un loc in grupele principale din Liga Campionilor la futsal

TIMISOARA. Dupa victoria cu 9-2 din meciul de deschidere al grupei preliminare H, cu campioana Turciei, Informatica Timisoara are in fata un adversar mai dificil in ultima partida a turneului pe care il gazduieste.

CITESTE SI: Atentie, soferi. Transport agabaritic in Timisoara si pe Autostrada A1. Anuntul DRDP

Lunx Fc, campioana Gibraltarului este de fapt o multinationala care reuneste 9 fotbalisti din Spania si cate unul din Gibraltar, Brazilia, Argentina si Columbia.

Lynx a incheiat campionatul trecut fara infrangere in Gibraltar si cu un singur rezultat de egalitate in 16 meciuri. Fotbalistii pregatiti de Nicholas Rodriguez au inscris nu mai putin de 120 de goluri in tot sezonul si au stabilit si recordul campionatului, un 21-0 cu formatia Rock Solid. In aceeasi partida, Ezequiel Martin a stabilit un alt record, 14 meciuri inscrise intr-un singur meci.

CITESTE SI: Pe urmele lui Cocoana, la Timisoara. Franele de 2.500 de lei

Formatia din Gibraltar nu este la prima participare in Cupele Europene. In sezonul trecut de UEFA Futsal Cup campioana Gibraltarului a incheiat pe locul 3 intr-o grupa cu englezii de la Helvecin, irlandezii de la Transylvania si elvetienii de la Minerva.

Informatica nu are probleme de lot inaintea intalnirii cu Lynx, insa crede ca acest meci va fi mai dificil decat cel cu turcii.

Ne asteptam ca acesta sa fie cel mai greu meci. Dar din ce am inteles si m-am uitat pe pe foaia de la UEFA, cei din Gibraltar au spanioli, un brazilian, un columbian si un argentinian. Sper sa nu fie de nivelul la care cred eu. Doi sunt din prima liga din Spania, iar turcii nu au nici doi jucatori de acest nivel. Eu cred ca vor fi o echipa mult mai organizata„, a declarat dupa meciul cu Osmanlispor antrenorul timisorean Robert Lupu.

Pana la partida dintre Informatica si Lynx, in sala Constantin Jude se va juca vineri seara de la ora 19 intalnirea dintre campioana Gibraltarului si Osmanlispor.

Duelul dintre Informatica Timisoara si Lynx este programat sambata, de la ora 19.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.