Pozitivi, inainte de debut. ASU Politehnica Timisoara va inchide prima etapa cu un meci tare

TIMISOARA. Cu o echipa mult schimbata fata de sezonul trecut, cu un antrenor experimentat care a lucrat din plin in aceasta vara, dar cu aceeasi stare de spirit, si pe acelasi drum. „Echipa suporterilor” ASU Politehnica este gata de startul unei noi editii de campionat. Va fi pentru al treilea an la rand, cand trupa violeta ce a plecat din Liga 5, incepe sezonul in „Divizia B”.

CITESTE SI: Caline, doua tarnacoape si aici! Mesajul soferilor pentru seful Consiliului Judetean Timis pe unul dintre cele mai circulate drumuri de langa Timisoara 

Politehnica suporterilor are un debut greu, impotriva unei formatii ce a ratat la „mustata” promovarea in prima liga, Chindia Targoviste. Jocul se disputa duminica de la ora 15.30 pe stadionul Dan Paltinisanu.

„Starea de spirit e una pozitiva. Suntem nerabdatori si increzatori sa incepem un nou sezon. Dupa cinci saptamani de antrenamente si jocuri de verificare, le asteptam cu nerabdare pe cele oficiale. Intalnim o echipa pe care calculele hartiei o dau favorita, din două motive. Unul ar fi pozitia ocupata in editia trecuta de campionat si al doilea e faptul ca au pierdut foarte putini jucatori. Practic, din echipa care a jucat ultimul meci oficial, barajul cu FC Voluntari, a plecat doar Denis Ciobotariu. Din aceste motive, par favoriti. Dar in fotbal, calculele hartiei nu respecta intotdeauna realitatea din teren. De aceea, prin prisma faptului ca jucam acasa, consider ca echipa noastra este favorita”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul celor de la ASU Poli.

Statistica din ultimele sezoane este favorabila dambovitenilor, care s-au impus in toate cele 4 jocuri. Cele doua echipe se intalneau din prima etapa si in urma cu doua sezoane, atunci cand Targoviste s-a impus dupa un meci nebun cu 4-3.

CITESTE SI: A scos pistolul la Timisoara in mijlocul multimii, in timpul concertelor de Ziua Orasului. Oameni speriati. Foto

Banatenii isi doresc mult insa sa schimbe situatia partidelor directe, incepand de duminica, iar fanii sunt asteptati, ca de obicei, alaturi de echipa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.