ASU Poli la un nou egal amical. Echipa din Timisoara a remizat cu cea din Resita

TIMISOARA. ASU Poli a sustinut primul amical de la revenirea in cantonament. Echipa pregatita de Cosmin Petruescu a copiat rezultatul, dar si desfasurarea partidei precedente. Data trecuta, Poli remiza cu divizionara a III-a Cetate Deva, 2-2 (1-2), iar acum tot cu o echipa din esalonul 3, a repetat istoria, 2-2 (1-2) cu CSM Scolar Resita.

CITESTE SI: Mai multe tramvaie, autobuze si troleibuze, scoase din depou, pe unele linii de transport din Timisoara. Ce se intampla din toamna 

Golurile gazdelor au fost marcate de Schieb in prima parte si de Chereches in partea secunda.

ASU Poli Timisoara: Murariu – Szasz, Nicolescu, Coada, Cojocaru, Schieb, Vidrasan, Bite, Ghinescu, Bedea, Banica. Au mai intrat: Borbei, Gaspar, Velici, Plamadă, Poparadu, Scutaru, Miholca, Mera, Bozian, Chereches, Ignea.

Sambata de la ora 18, pe arena Stiinta, ASU Poli va evolua intr-un meci de gala cu Progresul Spartac Bucuresti intr-o reeditare a Cupei Romaniei de acum 60 de ani.

CITESTE SI: Primaria va ajunge sa se roage de RETIM sa se intoarca sa mature strazile din Timisoara. Licitatia pentru curatenia stradala a esuat 

In alta ordine de idei, ACS Poli a incheiat vineri cantonamentul de la Brasov, iar jucatorii lui Ionel Ganea au revenit acasa, nu inainte de a sustine un ultim test. Banatenii au invins Olimpic Rasnov cu 2-0, dupa golurile marcate de Draghici si Baranyi, ultimul aflat in probe.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.