Atentie, soferi! Restrictii de circulatie pe Autostrada, in apropiere de Lugoj. Anuntul DRDP Timisoara

TIMISOARA. Un anunt important pentru soferi vine de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

CITESTE SI: Arme, munitie si animale salbatice tinute in captivitate, in Timis. Perchezitii in mai multe locuri din judet 

Muncitori si utilaje vor fi pe Autostrada 6, sensul de mers intre autostrada A1 (nodul Balint) spre Lugoj fiind inchis ceea ce inseamna ca se va circula cu restrictii.

Antreprenorul a inceput lucrari de reparatii si intretinere in perioada de garantie pe autostrada A6, sensul de mers intre autostrada A1 (nodul Balint) spre Lugoj fiind inchis. Soferii care circula pe A1 sensul Nadlac – Lugoj vor cobori de pe A1 pe la nodul rutier Topolovatu Mare sau la nodul Dumbrava, iar cei care circula pe ruta Deva – Lugoj pot cobori de pe A1 pe la nodurile Dumbrava sau Topolovatu Mare. Circulatia pe A6 intre Lugoj si nodul rutier Balint (A1) se desfasoara in conditii normale. 
⚠ Pe autostrada A1, ramân in vigoare restrictiile de viteza si devierea de pe un sens pe celalalt, de la km 443+645 – 448+645, intre nodurile rutiere Dumbrava – Topolovatu Mare. Dupa finalizarea lucrarilor pe acest sector, intre km 463+645 – 648+645, traficul se desfasoara normal, dar se va circula cu restrictii in cursul zilei de astazi, pentru montarea parapetului median„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.