Vreme racoroasa la Timisoara pentru inceputul lunii lui cuptor. Anuntul meteorologilor

Luna iulie, considerata cea mai calduroasa luna din an, a inceput cu temperaturi mai scazute decat in mod obisnuit. Soarele va incepe sa prinda curaj, insa treptat, de saptamana viitoare, anunta meteorologii.

CITESTE SI: S-a schimbat garda, la Timisoara, la fel ca acum trei secole. Foto si video 

La Timisoara, duminica, se vor inregistra cel mult 22 de grade Celsius, insa ne vom bucura de soare pe timpul zilei. Vor aparea cativa nori pe cer dupa amiaza si seara, insa sansele de ploi sunt scazute. Noaptea va fi mai racoroasa decat in mod obisnuit la inceput de iulie, astfel ca termometrele vor indica cel mult 12 grade.

Luni, meteorologii anunta ca vremea va fi placuta la Timisoara si se vor inregistra 25 de grade Celsius dupa amiaza. Pe cer vor mai fi prezenti cativa nori, insa ne vom bucura de soare din belsug.

Vara isi reintra in drepturi, de marti, cand mercurul din termometre va urca pana la 27 de grade. Este posibil sa zarim cativa nori in speical dupa-amiaza si seara, insa meteorologii nu anunta ploi.

De miercuri, vremea va fi placuta si calduroasa. Cerul va fi mai mult variabil, iar la orele amiezii se vor inregistra chiar si 28 de grade Celsius.

Meteorologii anunta ca joi ne vom bucura de vara din plin la Timisoara. Se vor inregistra 30 de grade la orele amiezii iar sansele de ploi sunt foarte reduse. Vremea se va mentine calduroasa si vineri, cand sunt anuntate 30 de grade pe timpul zilei si 15 noaptea.

CITESTE SI: Au inceput inscrierile la liceu. Cate locuri sunt disponibile in scolile din Timis pentru absolventii de gimnaziu 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.