Miscari de trupe la Agroland Timisoara. Patru voleibaliste au parasit echipa si alte doua au semnat cu formatia timisoreana

TIMISOARA. Agroland Timisoara va avea o cu totul alta fata in sezonul urmator, din moment ce sunt miscari de trupe importante la formatia pregatita de Paul Bogdan.

CITESTE SI: Laura Codruta Kovesi la Timisoara: Sper ca procurorii sa ramana independenti, sa se pastreze stabilitarea institutionala si legislativa. Sefa DNA a primit premiul ‘Speranta’ al Societatii Timisoara 

Dupa ce zilele trecute au parasit echipa Andreea Lakovic si Diana Balintoni, ultima ajungand deja la CSM Lugoj, Agroland Timisoara a mai bifat vineri alte doua despartiri.

Daria Popa-Calota si-a incheiat contractul cu Agroland Timisoara dupa doi ani. Voleibalista a pus umarul la promovarea formatiei timisorene in primul esalon, si in sezonul recent incheiat la calificarea in Cupa Challenge.

A doua jucatoare care nu isi mai prelungeste intelegerea cu Agroland este Ariana Pirv, voleibalista care a evoluat in 29 de meciuri pentru formatia timisoreana si a reusit 222 de puncte. Ariana Pirv a fost a patra in topul marcatoarelor pentru Agroland, iar evolutiile sale i-au adus convocarea la lotul national pentru preliminariile Campionatului European din 2019.

CITESTE SI: Simona Amanar Tabara va conduce Academia Olimpica Romana. Ce planuri are timisoreanca, fosta tripla campioana olimpica

Doua jucatoare au semnat insa intelegeri cu Agroland. Roxana Iancu este un centru care vine de la Medicina Targu Mures, unde a fost si cea mai buna realizatoare, cu 137 de puncte. Voleibalista a lucrat alaturi de antrenorul timisorean Paul Bogdan la Medicina Targu Mures in sezonul 2014-1015, cand ardelencele au incheiat sezonul pe locul 6.

Al doilea transfer al formatiei timisorene este Katarina Jovanovic, o extrema din Serbia, care in ultimul sezon a evoluat in Franta pentru Volley Ball Romans. Jovanovic nu este la prima intalnire cu voleiul romanesc, dupa ce in sezonul 2012-2013 a jucat pentru CSM Lugoj, sub comanda lui Paul Bogdan si alaturi de o alta voleibalista de la Agroland, Daniela Lupescu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.