Roxana Iliescu e istorie la Consiliul Judetean Timis. Ordinul prefectului

TIMISOARA. Telenovela demisiilor Roxanei Iliescu s-a incheiat joi dimineata, in mod oficial, cu un ordin al prefectului Eva Andreas. Din acest moment, fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean e istorie in CJT.

CITESTE SI: S-a rasturnat cu masina si a mers 100 de metri alunecand pe plafon. Accident pe Autostrada Timisoara – Arad. Trafic blocat 

Dupa ce in urma cu aproape doua saptamani isi anunta, din nou, pe Facebook, demisia din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis, iar la scurt timp o si depunea la registratura CJT, Roxana Iliescu a plecat si din Partidul Miscarea Populara. Odata cu demisia acesteia si din partid, a fost luata si masura eliberarii sale si din functia de consilier.

Avand in vedere adresa prin care Partidul Miscarea Populara a comunicat Institutiei Prefectului, in data de 20 iunie, demisia doamnei Roxana Teodora Iliescu din calitatea de membru al PMP, prefectul Eva-Georgeta Andreas e emis,astazi, 21 iunie, in conformitate cu dispozitiile art. 9 si art. 12 din Legea 394/2004, Ordinul de incetare de drept, inainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier judetean detinut de doamna Iliescu„, au transmis reprezentantii Consiliului Judetean Timis.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Lucrare pe soseaua Timisoara – Cenad 

Telenovela demisiei Roxanei Iliescu a inceput in urma cu aproape doua luni. Initial, Roxana Iliescu si-a anuntat, pe Facebook, demisia din PMP in aprilie, dupa ce a pierdut alegerile pentru sefia filialei judetene a partidului, in fata deputatului Cornel Samartinean. Ulterior, Iliescu a revenit si a scris tot pe reteaua de socializare ca s-a razgandit in privinta demisiei, dupa ce a avut o discutie cu presedintele national al partidului, Traian Basescu.

CITESTE SI: ‘Curatenie de Vara’ in Complexul Studentesc din Timisoara. Ce pun la cale studentii 

Dupa aproximativ o luna, Iliescu a mai scris o data pe Facebook, ca demisioneaza din partid, insa o demisie scrisa efectiv nu a fost depusa nici atunci la partid. Cu toate acestea, filiala judeteana a PMP a luat act de anuntul verbal al acesteia de a demisiona, dupa cum a spus liderul formatiunii Cornel Samartinean. Atunci, Iliescu a fost umilita de Traian Basescu intr-o sedinta la partid. Roxana Iliescu s-a prezentat la acea sedinta, iar Basescu a intrebat-o atunci ce mai cauta acolo, avand in vedere ca isi anuntase demisia pe FB.

Dupa demisia Roxanei Iliescu din Consiliul Judetean Timis, urmeaza ca partidele politice din forul judetean sa aleaga un nou vicepresedinte.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.