’96 pentru Poli’. Maraton aniversar organizat de Universitatea Politehnica Timisoara

TIMISOARA. Universitatea Politehnica Timisoara este una dintre institutiile de invatamant superior care a sustinut dintotdeauna miscarea si sportul. Astfel, pentru a marca cei 96 de ani de la infiintarea universitatii, la Baza 1 a Politehnicii a avut loc miercuri un adevarat maraton, in cadrul caruia zeci de studenti, dascali si prieteni ai Universitatii au alergat, timp de cateva ore, 96 de ture de stadion.

„Universitatea Politehnica Timisoara a sustinut dintotdeauna miscarea si sportul, considerand ca prin sport se modeleaza atat corpul, cat si spiritul. „96 pentru POLI” s-a desfasurat pe stadionul de la Baza 1 a Politehnicii, incheind astfel ciclul de aniversare a 96 de ani de la infiintarea Politehnicii timisorene. Actiunea a constat in parcurgerea in alergare a 96 de tururi de stadion, participantii contribuind cu cel putin un tur de pista”, au transmis reprezentantii Universitatii Politehnica Timisoara. Înscrierea este gratuită.

Evenimentul a fost realizat in parteneriat cu Clubul Sportiv „Alergotura”.

Prin multitudinea de evenimente din domenii atat de diferite, care au marcat aniversarea de 96 de ani a Universitatii Politehnica, s-a spus povestea intitutiei de invatamant superior si a fost subliniata, inca o data, implicarea pe care o are in tot ceea ce inseamna spiritul social, cultural si academic al Timisoarei.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...