Noutati :

88 de posturi titularizabile de dascali au ramas neocupate, in judetul Timis

14 august, 2012 - 07:26 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. In județul Timis, un numar de 88 de posturi din cele peste 200 scoase la concurs in unitatile de invatamant au ramas neocupate, in urma titularizarii, ele urmand sa fie repartizate pentru suplinire, pe o perioada de un an.

Potrivit inspectorului scolar general, Cornel Petroman, in județul Timis au ramas neocupate 88 de posturi, dupa examenul de titularizare, ocupandu-se, totusi 58,49% din totalul posturilor. Aceste posturi vor aparea pe liste si in cadrul celei de-a doua etape de repartizare, insa sub o alta forma.

”In județul Timis au fost 212 posturi titularizabile, dar s-au ocupat 124, ceea ce inseamna un procent de 58,49% din total. Toate cele 88 de posturi ramase neocupate vor reaparea in 16 august in cadrul celei de-a doua etape de repartizare, dar ele nu mai sunt titularizabile, ci vor fi alocate pentru suplinire, pentru o perioada de un an”, a declarat Cornel Petroman.

Potrivit inspectorului scolar general, cele 124 de posturi au fost ocupate de candidați la titularizare care au obținut cel puțin media sapte la acest examen. Cele 88 de posturi ramase neocupate vor fi imparțite in cadrul celei de-a doua etape, celor care au obținut cel puțin media cinci la titularizare.

“Joi, in data de 16 august, va avea loc repartizarea in şedinta publica, la nivelul centrelor de concurs, a candidatilor ce au obtinut cel putin media 5 la concursul de admitere pe posturile didactice vacante sau rezervate pentru angajatii pe perioada determinata, in cadrul celei de-a doua repartizari a posturilor vacante”, a mai declarat Petroman.

Cele mai multe posturi libere, in Timis, sunt: educatoare in limba germana – 14, educatoare in limba romana – 12, invațatori limba romana – opt posturi, invațatoare in limba germana si educatoare in limba maghiara, cate patru posturi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...