8 minute de defilare militara, de 1 Decembrie, la Timisoara. Accesul se face doar cu Certificatul Verde COVID

TIMISOARA. De Ziua Nationala a Romaniei, miercurea viitoare, la Timisoara, va avea loc o scurta defilare in Parcul Central, iar cei care vor sa vada militarii vor avea nevoie de Certificatul Verde COVID-19.

CITESTE SI: Doar cu Certificatul Verde COVID in aproape tot Targul de Craciun de la Timisoara, in zone ingradite. Bradul inalt de 12 metri, adus din Olanda, va fi modular. Ultimele schimbari anuntate

Iata intregul program:

11.00 – 11.03 – Intampinarea oficialitatilor, prezentarea onorului, salutarea Drapelului de Lupta, intonarea Imnului National al Romaniei.
11.03 – 11.10 – Oficierea serviciului religios.
11.10 – 11.16 – Discursuri.
11.16 – 11.22 – Depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori.
11.22 – 11.30 – Defilarea Detasamentului de Onoare.

Toate aceste activitati vor avea loc in Parcul Central ”Anton Scudier” din Timisoara, iar accesul in perimetrul unde va avea loc ceremonialul va fi permis doar in baza certificatului de vaccinare impotriva COVID-19.

De la orele 18.00, este programata deschiderea Targului de Craciun din centrul Timisoarei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Heil Pfizer! spune:

  În Marea Britanie mor de două ori mai mulți vaccinați decât nevaccinați, spune fostul reporter al New York Times, Alex Berenson: „Nu știu cum să explic acest lucru altfel decât prin mortalitatea cauzată de vaccinuri”

 2. Florin spune:

  Atât s-a putut!
  Atât poate Fritz!
  Cu scuzele și dușul de după..?

 3. Rumburak spune:

  oficialii si defilatorii sint toti vaccinati?

 4. Ministerul EDU + Inspectoratele școlare ambele INUTILE. spune:

  Intrebati elevii ori studenții ce știu despre 1 decembrie sau 26 dec, despre eroii Revolutiei din 89. Nu mai spun de eroii anticomuniști din anii 50 care se luptau refugiați prin munți ajutați de săteni. ADEVĂRAȚII EROI AI NEAMULUI, COMPLET IGNORAȚI de SISTEMUL EDUCATIONAL

  • ale spune:

   Autointitulatului ministerul EDU inutilul @ stimate meserias in prostia ta inventezi noi sarbatori, ce a fost pe 26 Dec?! Ziua cand te-ai indopat cu fripturi si racituri… sau este ziua cand vine cu intarziere mosul la tine pentru ca nu aveai ghetutele lustruite :)))

 5. Neuronu AURist iar ai apărut? spune:

  Iar ai fugit de la Gătaia, Antivaxarule?

 6. Nu ești Membru PCR ești persecutat. spune:

  La ce sa ajuns cu un cacat de vaccin ca pe vremea comunismului nu te faci Membru PCR erai persecutat sa te stimuleze sa deci Membru PCR .
  Propun ca cei nevaccinati sa nu mai plătească taxe ca vad ca nu au aceasi drepturi cu vaccinati deși sunt vaccinați care poate nu plătesc taxe .

 7. adina spune:

  Asa sigur veți convinge pe mulți sa nu se vaccineze .
  În fiecare zi guvernul PNL+UDMR și instituțiile statului incalca constituția si legile tari știind ca nimeni nu ii va trage la răspundere nu mai exista procurori sa se autosesizeze nu mai exista avocatul poporului adică n-am întors într-o dictatura Pfizer-BioNTech.
  Curând tot din cauza Green pass se vor răscula și cei vaccinați și cei nevaccinati din cauza sărăciei și a foametei și vor veni peste voi si peste familiile voastre si va vor rupe în bătaie .
  Încet încet sfârșitul se apropie semnele au apărut, tot mai multe șpați comerciale sunt goale.
  Saracia și foametea da târcoale și politicieni se lupta pentru bunăstarea Pfizer-BioNTech și a certificatului verde .

  • Cineva din Serbia spune:

   Bravo pentru Adina ! Timp e tot mai puțin. Dacă noi nu ne luptăm contra acestor tirani,atunci cine să se lupte pentru libertatea și pentru copiii noștri? Poate că suntem pregătiți ca și evreii în Cel de Al Doilea Război Mondial să mergem împreună și în tăcere către moarte fără să ne luptăm ! Ce vor zice într-o zi copiii și nepoții noștri,de ce nu ne-am luptat noi pentru libertatea și viitorul lor ?

 8. Green Pass legea cu dedicație Pfizer spune:

  Pai nevaccinati nu sunt români???? De ce nu au voie ???
  Acuma ube este solidaritatea romanilor ????a dispărut din cauza vaccinului .
  Care este explicația logica sa înțelegem??
  Noi vedem decât orgoliu si răzbunare cu acest certificat verde .
  Se vede cum din răzbunare Pfizer se răzbuna pe nevaccinati ca nu a îndeplinit targetu de vaccinuri vândute.

 9. Druckerul din Mehala spune:

  Nu suntem curiosi sa-i vedem defiland , prima data sa-si puna cenusa in cap ptr 17 dec 89

 10. torzonborz spune:

  defilare pentru ce? sa ne aduca aminte cum au aparat patria prin ‘89? Cand au impuscat oameni infometati?