6000 de lei amenda pentru nesimtiti si pusi sa-si ridice gunoaiele aruncate cu tupeu, in camp, langa Timisoara

TIMIS. Politistii locali din Ghiroda se lupta din nou cu nesimtirea celor care arunca gunoaie unde ii taie capul. Au prins in flagrant cativa ‘debarasatori’ din Timisoara, care tocmai varsau deseurile pe camp.

CITESTE SI: Betivi si drogati la volan pe strazile din Timisoara si din judet. Zeci de soferi lasati fara permis

O dubita burdusita cu resturi din constructii a fost depistata chiar langa localitatea Giarmata Vii, iar soferul descarca si arunca sacii cu gunoaie la intamplare. Politia Locala din Ghiroda a fost pe faza l-a prins in flagrant. Oamenii legii i-au ars o amenda de 6000 de lei si l-au pus sa-si adune deseurile. N-a fost insa singurul nesimtit prins de politisti.

‘Asa numitii debarasatori trebuie sa isi asume amenda de 6.000 de lei de caciula, sa curete locatia si sa duca incarcatura acolo unde trebuiau sa o faca din start’, transmit reprezentantii Politiei Locale Ghiroda, care promit sa stea de veghe in continuare si sa ‘taxeze’ tupeul celor care aleg sa abandoneze pe camp resturile.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Iarasi aia doi din Giroc care arunca gunoaie peste tot?

  2. Sa le confiste masina, nu doar amenzi, confiscare masina si obligativitatea de a curata acea zona chiar daca acoloar fii si gunoaie de la altii !!

  3. ar trebui pusi sa stranga toate gunoaiele in mijlocul zilei pe cod rosu de canicula

  4. Am sunat la Retim. Mi-au spus ca nu pot duce gunoiul la ei. Unde sa il arunc? Ziceti repede

    • Da,au puncte de colectare in vreo trei locuri in oraș!
      Și acolo sunt cu program,dar este portar non-stop.
      Și programul este scris diferit pe hărți dacă cauți scrie sâmbăta până la ora 22 dar la retim și acolo pe poartă scrie până la ora 16!
      In loc să colecteze și ei non stop,sau cu program cât de lung, mergând sâmbătă la ora 18 portarul te ia și la mișto!!!