600 de copii de la scoli si gradinite din Timisoara au primit pachete cu rechizite din partea GAL Timisoara si Fundatiei Filantropia. Foto

TIMISOARA. Grupul de Actiune Locala Timisoara se implica alaturi de Fundatia Filantropia si in proiecte educationale pentru copii.

CITESTE SI: Generator nou de curent electric la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara. Porneste in 30 de secunde 

Astfel, reprezentantii GAL Timisoara, alaturi de partenerii lor, au facut 600 de pachete cu rechizite si materiale scolare si le-au impartit micilor scolari. 300 dintre acestea au ajuns la Scoala Generala nr.1, aflata pe strada Comanesti, in zona Traian.

Alte 300 de pachete au mers la micutii de la Gradinita cu Program Prelungit nr. 38, aflata pe Intrarea Neptun, Gradinita cu Program Prelungit nr. 6, de pe strada Ismail, si Gradinita cu Program Normal nr. 19, de pe strada Vasile Balmus.

Alaturandu-se proiectelor deja devenite traditie ale fundatiei Filantropia, GAL Timisoara si-a propus sa contribuie la efortul fundatiei si sa investeasca in viitorul educational al celor mici. Cu ajutorul fiecaruia dintre noi, putem inlesni accesul la educatia de baza si prin acest demers sa oferim un viitor mai bun pentru copii de azi, adultii de maine„, transmit reprezentantii GAL Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...