Noutati :

6 copii timisoreni se vor lupta pentru premiul cel mare, la primul Concurs National organizat pentru persoanele cu deficiente de auz

18 aprilie, 2011 - 03:16 PM
Autor: Andreea Hnyatek      
Categorie: EDUCATIE
0

Copii din 11 judete se vor intrece pentru premiul cel mare saptamana viitoare la primul Concurs National organizat pentru elevii cu probleme de auz. Limba Romana, matematica, educatie plastica si tehnologia informaticii plus informatica. Acestea sunt probele la care vor concura cei 57 de elevi cu probleme de auz, din clasele a VII si a VIII-a.

“Este pentru prima oara cand este organizat un astfel de concurs pentru elevii cu probleme de auz. Avem copii talentati care s-au inscris si la mai multe probe, au voie pentru ca fiecare materie este o alta proba si premiile sunt separate”, spune Carmen Venera Patrutescu, directorul Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva „Constantin Pufan”.

Cazarea si masa pentru copii care vor veni la Timisoara va fi platita de Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva „Constantin Pufan”, care sunt si organizatorii evenimentului, cu sprijinul Ministerului Educatiei, Consiliul Judetean Timis si Inspectoratul Scolar.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...