Noutati :

550 de terenuri vor fi expropriate pentru Centura de Sud la Timisoara. Ce licitatie a fost lansata de CNAIR

10 iulie, 2018 - 10:58 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Inca nu avem un verdict legat de rezultatul contestatiilor depuse la licitatia pentru incredintarea contractului de construire a Centurii de Sud la Timisoara, dar CNAIR a lansat deja competitia pentru intocmirea documentatiilor in vederea exproprierilor ce urmeaza sa fie facute pe traseul viitoarei sosele ocolitoare.

CITESTE SI: Turnuri gemene legate printr-o pasarela pietonala, restaurant cu panorama si parcare subterana. Schimbarea la fata a unei piete mari din Timisoara 

Peste 500 de parcele de teren urmeaza sa fie expropriate pentru a face cale libera Centurii de Sud la Timisoara.

Licitatia pentru „Intocmire documentatii cadastrale si rapoarte de evaluare in vederea dobandirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare realizarii lucrarii de utilitate publica „Varianta de ocolire Timisoara Sud”” are ca termen limita de depunere a ofertelor ziua de 25 iulie, au precizat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii CNAIR.

Obiectivul general al contractului este achizitia de servicii de intocmire documentatii cadastrale si rapoarte de evaluare pentru dobandirea prin expropriere/transfer a unui numar de 548 imobile estimate, necesare executarii lucrarii de utilitate publica „Varianta de ocolire Timisoara Sud”, pe raza localitatilor Timisoara, Sanmihaiu Roman, Sag, Giroc, Mosnita Noua, Ghiroda din judetul Timis.

Valoare estimata a contractului este de 1.017.088 lei fara TVA, prin fonduri POIM.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...