516 elevi au absentat de la examenul de Bacalaureat 2013, in Timis. Doi au fost eliminati!

TIMISOARA. Un numar de 516 elevi au absentat de la prima proba a examenului de Bacalaureat 2013, cea de limba si literatura romana, scris. In plus, alti doi au fost eliminati din examen.

Potrivit Inspectoratului Scolar Judetean Timis, cei doi elevi eliminati au avut asupra lor telefoane mobile.

Anul acesta, in sesiunea de vara a examenului de Bacalaureat, in Timis, sunt inscrisi 5.912 elevi, dintre care 4.717 sunt absolventi din promotia curenta, iar 1.195 din promotiile anterioare.

Toate centrele de examen au fost dotate cu camere video si audio de supraveghere. Camerele video au fost amplasate in salile de examen, precum si in spatiile de preluare si multiplicare a subiectelor.

Prima sesiune a examenul de maturitate din 2013 se desfasoara in 19 centre de examen din judet. 13 dintre aceste centre sunt deschise in Timisoara, 2 in Lugoj, si cate unul in Deta, Sannicolau Mare, Jimbolia si Faget.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...