5000 de mesaje de amenintare trimise de un tanar dintr-o comuna de langa Timisoara. Au urmat perchezitii

TIMISOARA. Au curs mesajele de amenintare in telefonul unui aradean. 5000 de texte scrise si fisiere audio i-au fost trimise de un tanar din comuna Sag de langa Timisoara in ultimele 3 luni.

CITESTE SI: Cele mai periculoase cartiere din Timisoara. Unde au dat hotii si talharii cele mai multe lovituri in pandemie, cand luni la randul oamenii au stat acasa 

Acesta pretindea ca aradeanul ii datoreaza 5000 de euro, banii reprezentand contravaloarea unei constructii pe care i-a facut-o in gospodarie.

Satul de amenintarile care nu mai conteneau, aradeanul a decis sa anunte Politia.

Ofiteri de la Serviciuld e Investigatii Criminale Timis, impreuna cu colegi de la Sectia 1 Rurala Arad, au descins la Sag si au facut o perchezitie acasa la tanarul care a trimis cele 5000 de mesaje.

Barbatul a si fost retinut pentru amenintare, hartuire si santaj.

CITESTE SI: Dumbravita iese din carantina la o rata de infectare mai mare decat atunci cand a intrat. Decizia Comitetului pentru Situatii de Urgenta Timis 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.