5000 de iubitori ai muzicii s-au intalnit cu Filarmonica Banatul in proiectul Circuit vocal – simfonic in 10 orase

TIMISOARA. Se incheie un frumos proiect pus la cale de  Asociatia Pro Philharmonia si Filarmonica Banatul:  Circuit vocal – simfonic in 10 orase. Este vorba de un concert itinerant care i-a incantat pe iubitorii muzicii din Banat si parte din Oltenia, care au venit in numar mare sa-si bucure sufletele cu spectacolul oferit de Filarmonica Banatul din Timisoara.
Ultimele doua concerte, de colinde, vor fi la Buzias si Ciacova, marti, respectiv miercuri.

Proiectul, finantat de Ministerul Culturii si Patrimoniului National si de Primaria Timisoara, a prilejuit intalnirea a peste 5000 de spectatori din Targu Jiu, Deva, Resita, Lugoj, Caransebes, Timisoara, Bocşa, Jimbolia, Buzias si Ciacova cu solistii, corul si orchestra Filarmonicii Banatul, in concerte extraordinare, avand in program lucrari celebre din repertoriul romanesc si international dedicate sarbatorilor ce se apropie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.