Noutati :

5000 de copii au intrat in clasa I in Timis astazi! VEZI FOTO cu boboci, dar si cu elevi mai mari din Timisoara in prima zi de scoala 2011-2012! VEZI festivitati de deschidere din Timisoara la Moisil, Colegiul Banatean, Loga si Pedagogic

12 septembrie, 2011 - 11:43 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Emotiile i-au coplesit pe piticii de clasa I care astazi au pasit pentru prima oara pe portile scolilor. Cu buchete de flori in maini, insotiti de parinti si bunici care le dadeau de zor ultimele sfaturi, prichindeii s-au inghesuit sa-si cunoasca invatatorii si colegii. Elevii din clasele mai mari, chiar daca aveau deja experienta festivitatilor de deschidere a anului scolar, au fost si ei emotionati.

Ora 8.00, Colegiul Grigore Moisil din Timisoara incepe festivitatea de deschidere a anului scolar pentru elevii de liceu, iar o ora mai tarziu cei mici au fost invitati la careu.  Curtea scolii s-a umplut de ghiozdane colorate, flori si chiote. Cativa pitici de la clasele primare erau singurii purtatori de uniforma. S-au intonat primele 4 strofe ale Imnului national, apoi un preot le-a dat copiilor binecuvantarea pentru noul an de scoala, iar conducerea scolii le-a urat spor la invatatura.

FOTO BOBOCI, PITICI DE LA CLASELE PRIMARE SI CEILALTI ELEVI LA LICEUL GRIGORE MOISIL, in prima zi de scoala 2011-2012


______________________________

Colegiul National Banatean Timisoara

Momente artistice la inceput de an scolar la Colegiul National Banatean, unde mai multi copii au prezentat scenete, cantece si un spectacol de majorete. Uniforma scolii a fost apoi prezentata de cate trei elevi de la fiecare ciclu de invatamant, iar directiunea le-a aratat stema liceului. Cel mai hazliu moment a fost cand una dintre clase a interpretat imnul scolii, iar directoarea i-a invitat pe cei mici la dans. A urmat imbulzeala la salile de clasa a prichindeilor pe sub o bolta de flori.

FOTO BOBOCI, PITICI DE LA CLASELE PRIMARE SI CEILALTI ELEVI LA COLEGIUL BANATEAN, in prima zi de scoala 2011-2012


___________________________________

Colegiul National „C.D. Loga”

La Colegiul „C.D. Loga”, festivitatea de deschidere a avut loc in sala festiva, cateva sute de parinti si elevi inghesuindu-se sa ia parte la prima zi de scoala. Dupa slujba religioasa, conducerea scolii le-a urat bun venit si le-a vorbit despre spiritul loganilor, care a facut din multi fosti elevi ai scolii sa devina personalitati in lumea academica romaneasca si nu numai.  Inghesuiala de pe holuri a fost la ordinea zilei, elevii din clasele de liceu asteptandu-si diridgintii in salile de clasa. Elevii au fost avertizati sa nu faca absente, in contextul introducerii cartelelor in licee, pentru ca vor fi aspru pedepsiti.

FOTO LA COLEGIUL C D LOGA, in prima zi de scoala 2011-2012


____________________________

Liceul Pedagogic Timisoara

Curtea Liceului Pedagogic din Timisoara s-a umplut de parinti si elevi de la prima ora a zilei. Festivitatea de deschidere a avut loc la ora 9, iar elevii au fost incurajati sa se puna cu burta pe carte, mai ales in urma rezultatelor foarte slabe obtinute la examenul de bacalaureat din aces an.  Bliturile aparatelor foto ale parintilor i-au surprins pe micuti langa doamna invatatoare, cu florile in mana si chiar cu cateva lacrimi. Dintre accesoriile copiilor n-au lipsit nici smartphone-urile. Un elev de clasa intai chiar si-a facut poza cu prima lui colega de banca.

FOTO BOBOCI, PITICI DE LA CLASELE PRIMARE SI CEILALTI ELEVI COLEGIUL PEDAGOGIC CARMEN SYLVA , in prima zi de scoala 2011-2012


AUTORI: LILIANA IEDU, MIODRAG HOJDA

FOTO: DARIANA DRAGOS, ERVIN BOERInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Să fim serioşi, persistă (doar ca text) viziunea romantică… că învăţămîntul a fost inventat ca să înveţe ceva util, pe cineva… În Romaneaua, aşa zisul învăţământ e o defilare continuă… ba tot felul de ţoale scumpe, ba tot felul de copii fără minimala educaţie (de la mă-sa şi tat’-su..), ba profi idioţi, părinţi de 3 lulele, etc… Iar educaţia… aia nu ţine de ştiinţă, ţine de valorile naţiunii… băi, or să behăie toţi imnul, la comandă, şi or să zică – păi încă nu s-a deşteptat românul, plângem şi manelizăm din somnul de traian, etc…