Noutati :

500 de euro, pusi la bataie pentru o idee, la Timisoara, care sa faca strada pietonala Marasesti sa straluceasca

25 septembrie, 2018 - 11:17 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. In premiera, la Timisoara, se lanseaza concursul Lights ON singura competitie de concepte si idei pentru iluminatul festiv din Romania.

CITESTE SI: ‘Suntem in linie dreapta, dar mai e nevoie de timp’. Anul in care se va termina Pasajul Solventul, anuntat de primarul Nicolae Robu 

Competitia are drept scop gasirea de solutii pentru iluminatul festiv al unei zone deosebit de importante pentru locuitorii din Timisoara si anume strada Marasesti, aflata in perimetrul pietonal din zona centrala a orasului. Aceasta are ocazia sa beneficieze de solutii „out of the box” in privinta iluminatului festiv din partea comunitatii creative, contribuind la cresterea atractivitatii zonei si la cresterea gradului de satisfactie al locuitorilor orasului.

Concursul se desfasoara pe o platforma administrata de o asociatie, care continua dezvoltarea proiectului initiat la Cluj-Napoca, unde deja au fost puse in practica mai multe idei pentru doua strazi si o piata ce au fost iluminate ca-n povesti.

Un juriu de profesionisti alesi de organizatori (din care fac parte specialisti din domeniul vizual si tehnic) va desemna solutia castigatoare pe baza regulamentului publicat pe pagina de concurs.

Tema acestui an este CENTENAR, iar solutia castigatoare va fi premiata cu 500 de euro, bani oferiti de sponsorul concursului. Solutia castigatoare trebuie sa se incadreze in bugetul de implementare de 45.000 lei, fara a-i depasi, implementare de care se va ocupa ulterior Primaria Timisoara. Toate informatiile se gasesc pe lightromania.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Wow 500 de euro!? ii da toti odata sau in transe anuale?

  2. Wow 2. Cei angrenati in cursa de 500 EURO-i, propuneti si locurile pentru cele 4 (5) parcari supra/subterane ptr autovehicule, care se vor amenaja in zona (pana in 2020) pentru ca 2021 sa ne prinda cu parcari suficiente in centru, pentru turisti chiar si cei de la Dumbravita si imprejurimi (sau alte judete).

  3. Nu pricep? Ce ai fute pe clujeni si Cluj atata de Timisoara?, de au ajuns in punctul de a se implica activ in evenimentele orasului?