Noutati :

5 poduri si podete rutiere din Timis vor intra in reabilitare, cu fonduri europene. Se cauta firme de proiectare. Anuntul DRDP Timisoara

20 ianuarie, 2021 - 01:30 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Modernizarea a 25 de poduri si podete din 4 judete sunt programate pentru modernizare. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat o licitatie pentru proiectare in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

In Timis sunt pe lista podurile de la Sag, de la Dumbrava, de la Traian Vuia, la Valcani si Cenad.

CNAIR a lansat mai multe proceduri de achizitii servicii de proiectare pentru 25 de poduri din zona de activitate a DRDP Timisoara. Obiectivele sunt finantate din fonduri europene si se afla in diverse faze ale documentatiei (expertiza tehnica, studiu de fezabilitate, DALI – documentatie avizare a lucrarilor de interventie).

Pentru judetul Timis, podurile sunt urmatoarele: DN 59 Sag, DN 68A Dumbrava, DN 68A paraul Glavita – Traian Vuia, DN 59F podet Valcani, DN 6 canal Muresel – Cenad.

In judetul Arad, sunt planificate: DN 7 Halalis, DN 7 Barzava, DN 7 paraul Nadas – Conop, DN 79A Varfurile, DN 7B Turnu (2 poduri), DN 79A Aciuta.

In judetul Hunedoara, au fost depuse documentele necesare licitatiilor pentru poduri de pe DN 66A paraul Sterminos – Uricani, DN 7 Simeria, DN 7 Mintia, DN 68A paraul Dobra, DN 68A Lapusnic, DN 74 Buces.

Pentru judetul Caras-Severin, situatia podurilor pentru care se doresc investitii In consolidari este urmatoarea: DN 57B Prigor, DN 6 Plugova, DN 58 Brebu, DN 58B Bocsa (2 poduri), DN 68 Glimboca, DN 57B Oravita„, transmit reprezentantii Directiei regionale de Drumuri si Poduri Timisoara.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 15, respectiv 16 februarie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...