Noutati :

5 elevi eliminati la Bacalaureat in Timis la ultima proba, cea la alegere! Erau pusi pe copiat

6 iulie, 2012 - 12:57 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMIS. Noi incidente la Bacalaureat 2012 in Timis. Desi au mai fost prinsi si eliminati pentru copiat si la celelalte probe, nici la ultima elevii nu s-au astamparat si au testat vigilenta dascalilor supraveghetori. Nici acum nu le-a mers.

5 elevi au fost dati afara din examen, 4 de la Biologie si 1 de la Geografie dupa ce au fost prinsi asupra faptului. 3 dintre ei aveau telefoane mobile, iar doi fituici clasice. In total, numarul candidatilor eliminati la probele scrise ale Bacalaureatului in Timis a ajuns la 12 (6 – limba romana, 1 – matematica, 4 – biologie si 1 – geografie).

Tot astazi la ultima proba scrisa a bacalaureatului 2012 in Timis un elev a intarziat la examen si sustine testarea de la ora 13.00 cu subiectul de rezerva, la Geografie.

In total, la acest ultim examen erau inscrisi 5.700 de elevi, insa s-au prezentat doar 5.100.

Cei mai multi candidati in Timis au fost inscrisi la proba de Biologie vegetala si animala – 1.921. Dintre acestia, 277 de elevi au lipsit. La Geografie au fost inscrisi 1.816 absolventi de liceu si au lipsit 110. In top 3 inscrisi a intrat si disciplina Anatomie umana si Genetica – 639 de inscrisi.

In fiecare sala de examen a fost asigurata apa minerala pentru candidati.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...