Noutati :

5 candidati la titularizare, prinsi la copiat, au fost eliminati din examen in Timis! Viitorii dascali fraudau testul cu telefoanele cu hands-free!

13 iulie, 2011 - 01:07 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Dupa ce pe marginea Bacalaureatului s-au scris sute de pagini pe tema fraudei si pe toate posturile de televiziune au fost dezbateri peste dezbateri pe tema copiatului, candidatii la titularizare n-au invatat nimic din toate acestea! Cinci dintre ei au fost eliminati din sali in Timis, pana la mijlocul examenului!

Ei ii invata pe elevi despre cinste si onoare. Dar cand vine vorba despre un examen, nu evita furtul. Cinci candidati la examenul de titularizare din Timis, care doreau sa devina profesori si sa intre la clasa in fata elevilor sa fie un exemplu pentru acestia, au fost eliminati din examen dupa ce au fost prinsi ca incercau sa copieze de pe telefoanele mobile si cu hands-free-ul.

Doi candidati au fost eliminati de la Colegiul “E. Ungureanu”, doi de la Grup Scolar Alimentar si unul de la “Colegiul H. Coanda”. “Sunt din centre diferite. Aceste persoane nu vor preda niciodata in invatamant”, a spus hotarat Marin Popescu, inspectorul scolar general din Timis.

UPDATE: Din cei 980 de candidati inscrisi la titularizare in judetul Timis, 181 nu s-au mai prezentat la examen, iar alti 138 au renuntat cand au vazut subiectele; au lasat pixurile jos si au iesit din sali.

FOTO: Dariana DragosInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...