450 de persoane se vaccineaza zilnic in centrul din Iulius Town Timisoara. Accesul este permis fara certificat verde sau test

Timişoara. Compania IULIUS continuă să sprijine personalul medical și campania națională de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2. Astfel, cei care doresc să se imunizeze au la dispoziţie centrul de vaccinare din Iulius Town, de lângă Terasa food court, cu acces din exterior pe lângă scările Tucano, iar din interior, cu liftul semnalizat.

Intrarea este permisă fără certificat verde sau test. Echipa medicală este prezentă în fiecare ziîn intervalul orar 08:00 – 20:00. La centrul de vaccinare din Iulius Town, cei interesați se pot imuniza cu unul dintre serurile Pfizer–BioNTech, Moderna, Astra Zeneca/Oxford sau Janssen/Johnson&Johnson. Vaccinarea este posibilă și fără programare, fiind necesar doar buletinul.

În ultimele două săptămâni, media zilnică a persoanelor vaccinate a fost de 450 de persoane.

Persoanele de altă naționalitate, care locuiesc în România și vor să se vaccineze, o pot face prin prezentarea unui document în care să fie prezent CNP-ul. Mai multe detalii despre campania națională de vaccinare sunt disponibile pe Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Spațiul în care funcționează centrul de vaccinare este pus la dispoziția autorităților de către Iulius Town în mod gratuit, iar persoanele care se imunizează beneficiază de două ore de parcare fără plată.

Compania IULIUS continuă, astfel, demersul de susținere a sistemului medical inițiat încă de la începutul pandemiei, atunci când a donat peste 150.000 de euro către spitalele din orașele în care este prezentă prin proiectele sale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Paul spune:

  Fiți puțini mai expliciți e vorba de intrare liberă în interes de vaccinare sau? S-a schimbat iar de la o oră la alta? Azi la 3 am fost la Media Galaxy să mă interesez de un MacBook, și bineînțeles că la intrare a cerut cerificatul verde digital.

 2. Rumburak spune:

  nu cred ca te lasa sa mergi la lift fara qr… oricum liftul unic care te duce pe terasa nu e usor de gasit.
  pe scari e mai simplu de ajuns la centrul de vaccinare de pe acoperis dar implica un efort fizic.

 3. Merry spune:

  Asta e logica cand te semnezi,,redactie,,.Adica ,,Accesul este permis fara certificat verde sau test..,, …la vaccinare. Pai de unde sa aiba certificat daca nu e vaccinat?
  Ca de aia se ducea,sa faca rost de certificat sa nu mai fie discriminat,nu se ducea ca il iubeste pe palestinianul ajuns seful Romaniei.