400 de lumanari, aprinse in fata Teatrului National Timisoara. Ce simbolizeaza?

TIMISOARA. In fiecare an, in data de 27 martie, se sarbatoreste Ziua Mondiala a Teatrului, iar in acest an momentul este cu atat mai special cu cat Teatrul National Timisoara desfasoara campania STOP THE WAR.

CITESTE SI: Proiectii de lumini si culoare pe Turnul de Apa din Iosefin, la Timisoara. In 2023 va fi deschis publicului. Video

Duminica, publicul a fost intampinat de mesajul STOP THE WAR!, pe care Teatrul National il afiseaza in fata intrarii principale.

In deschiderea reprezentatiei de duminica seara cu spectacolul Anna Karenina, Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Natonal, a facut un apel la solidaritate si la sprijinirea ucrainenilor si a refugiaților ucraineni prin donatii catre organizatiile care participa la gestionarea logistica a primirii refugiatilor de razboi si, alaturi de spectatorii prezenti in sala, a pastrat un moment de reflectie pentru victimele acestui razboi cumplit.

La finalul spectacolului, publicului si actorilor li s-au inmanat candele pe care acestia le-au aprins, impreuna, in Piata Victoriei, in fata teatrului, in jurul mesajului STOP THE WAR!.

Impreună cu publicul sau, Teatrul National face acest gest de participare simbolica si sustinere pentru toti acei barbati, femei si copii din Ucraina pentru care viitorul s-a schimbat pentru totdeauna.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.