Noutati :

400 de dansatori din 10 tari si-au dat intalnire la Timisoara pentru un weekend incendiar

18 mai, 2016 - 10:32 AM
Autor: Anonim      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Pasiune, emotie si sensibilitate, intr-un spectacol total. Timisoara va fi gazda Festivalului International de Tango Argentinian, editia a IV-a. Peste 400 de dansatori din 10 tari, campioni mondiali si europeni, profesionisti si amatori se vor aduna la acest eveniment care se va desfasura intre 26 si 29 mai.

Organizatorii anunta participarea artistilor Fabián Peralta cu Josefina Bermúdez (Buenos Aires) – campioni mondiali Tango Salon 2006, Darko Dožić cu Sonja Živanović (Belgrad), Csongor Kicsi (Brasov, campionul european la Tango Salon in 2015) cu Juliana Magiolli (São Paulo), Endre Szeghalmi cu Andrea Serbán (Budapesta), Lucian Stan cu Raluca Aldea (Bucuresti), Horia Calin Pop cu Ioana Lascu (Cluj Napoca) si, mai ales, a invitatilor speciali: Germán Ballejo si Magdalena Gutierez (Buenos Aires) – direct de pe podiumul Campionatului Mondial la categoria Tango Salon din 2015.

Agenda celor patru zile de festival cuprinde atat seminarii, cat si Milongas (petreceri de zi si de seara), intr-o cunoscuta si frumoasa sala din Timisoara – Sala Vieneza, str.Ady Endre nr.11, precum si spectacole de referinta ale marilor artisti internationali, deja galonate la festivaluri de gen din Europa sau din lume.

In programul festivalului vor fi incluse si alte evenimente conexe: spectacole ale marilor artisti prezenti, workshop-uri, conferinte, intalniri cu artistii care au ceva de spus in tango-ul argentinian.

Programul evenimentului:

Joi, 26 mai 2016
22:00 – 04:00 First Grand Milonga cu demonstratii de Tango Argentinian oferite de Horia Calin Pop si Ioana Lascu (Cluj Napoca – Romania), TDJ – Anca Madroane (Timisoara).

Vineri, 27 mai
14:00 – 18:00 Daily Milonga – intalnire dansanta cu TDJ – Claudiu Grosaru (Brasov);
22:00 – 04:00 Grand Serbian Milonga cu demonstratii de Tango Argentinian oferite de Germán Ballejo si Magdalena Gutierrez (Buenos Aires) si Darko Dožić cu Sonja Živanović (Belgrad), TDJ – Dark-Oh (Belgrad).

Sambata, 28 mai

14:00 – 18:00 Daily Milonga cu TDJ- Endre Szeghalmi (Budapesta);
22:00 – 05:00 Grand Romanian Milonga cu demonstratii de Tango Argentinian oferite de Fabián Peralta cu Josefina Bermúdez (Buenos Aires) si Lucian Stan cu Raluca Oana Aldea (Bucuresti), TDJ – Luca Lamberti (Roma).

Duminica, 29 mai

14:00 – 18:00 Daily Milonga – intalnire dansanta cu TDJ – Horia Calin Pop (Cluj Napoca);
21:30 – 03:00 Grand Hungarian Milonga cu demonstratii de Tango Argentinian oferite de Csongor Kicsi (Brasov) cu Juliana Maggioli (São Paulo) si Endre Szeghalmi cu Andrea Serban (Budapesta), TDJ – Gábor Novák (Budapesta).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...