40 de pescari s-au intrecut in capturi la Cupa Lions Timisoara Bastion. Au adunat bani de burse pentru copiii cu rezultate bune la invatatura

TIMISOARA. Clubul Lions Timisoara Bastion a organizat un concurs caritabil de pescuit pe o balta de langa Timisoara. Evenimentul a adus la start 40 de pescari din zona, care si-au unit fortele pentru a aduna fonduri care vor sustine Clubul Lions Timisoara Bastion sa continue sa ofere burse de merit unor copii cu rezultate extraordinare la invatatura, dar care au o situatie financiara precara.

CITESTE SI: Va avea piste, banci, iluminat si constructii din lemn. Se cauta o firma care sa faca documentatia pentru amenajarea Padurii Verzi de la Timisoara cu aproape 40.000 de euro 

Pescarii s-au adunat duminica pe malul apei la ora 8:00 dimineata, iar incepand cu ora 10:00 si pana la ora 16:00 s-au intrecut in capturi de talie, fiecare dorind sa adune in juvelnic un numar cat mai mare de pesti.

Munca si dedicarea lor au fost rasplatite la final cu un ceaun delicious, iar castigatorii au fost premiati de catre sponsori cu vouchere, produse pentru pescuit si cupe.

“Am ales aceasta forma de strangere de fonduri pentru a iesi putin din tipar, dar si datorita faptului ca pescuitul competitional din zona noastra este in continua dezvoltare. Comunitatea de pescari este una unita si extrem de receptiva cand vine vorba de evenimente caritabile” , a declarat Marius Vitian-Dragos, presedintele Clubului Lions Timisoara Bastion.

***
Infiintata in anul 1917, Lions Club International este cea mai mare organizatie de servicii de voluntariat din intreaga lume, avand in prezent un numar aproximativ de 1.450.000 membri, din care aproximativ 1400 in Romania. Calauziti de-a lungul timpului de deviza We serve, voluntarii din intreaga lume, prin actiunile de impact pe care le realizeaza, contribuie la ajutorarea semenilor din comunitatile in care traiesc și participa activ la evenimente ori de cate ori acest lucru este posibil.

Anul 1990 este anul in care in Romania se constituie primele cluburi Lions, acum organizatia avand 65 de cluburi prezente in aproape toata tara. Aceste informatii nu reprezinta neaparat cifre, ci inseamna idei și actiuni izvorate din dorinta de a darui ajutor și incredere oamenilor care, intr-un moment al vietii, au mare nevoie de sustinerea celor din jur. Clubul Lions Timișoara Bastion sprijina comunitatea locala din 2015.

Prin intreaga activitate derulata, Cluburile Lions s-au implicat in acţiuni caritabile cu impact pentru comunitate: actiuni pentru sustinerea sanatatii, pentru sustinerea invatamantului, actiuni sociale, culturale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. dragan spune:

    Felicitări .