Opinia Timisoarei

4 morti intr-un teribil accident pe soseaua ce leaga Timisoara de sudul tarii. Masina zdrobita de un tir. Foto

Accident violent, joi seara, pe DN6, drumul supranumit si ‘Soseaua Mortii’. Un autoturism in care se aflau 4 oameni a fost zdrobit de un tir.

CITESTE SI: 3 localitati din Timis in carantina, alte doua in carantina de weekend, 21 pe lista de noi restrictii. Anuntul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta la Timisoara 

Nenorocirea a avut loc in localitatea caraseana Constantin Daicoviciu. Intr-o curba periculoasa, soferul masinii a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens, unde autoturismul a fost izbit violent de tir.

Impactul a fost devastator, autoturismul s-a transformat intr-un morman de fiare.

Soferii care treceau prin zona au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns pompierii de la Detasamentul Caransebes cu doua autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanta SMURD si doua ambulante SAJ, dar si echipaje ale Politiei.

Din pacate, pentru cei patru oameni aflati in masina, intre care si un baiat de 16 ani, nu s-a mai putut face nimic. Cu totii au pierit in caroseria zdrobita.

Politistii incearca sa stabileasca cu exactitate cum s-a produs tragedia.

„In accident au fost implicate un ansamblu de vehicule format din cap tractor si semiremorca, inmatriculat in Ungaria si un autoturism in care se aflau 4 barbati cu varste cuprinse intre 16 și 42 de ani, din județul Caraș-Severin.

Autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani circula din direcția Lugoj spre Caransebeș, la ieșirea din localitatea Constantin Daicoviciu spre Sacu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule care circula din sens invers.

 În urma accidentului toți cei 4 ocupanți ai autoturismului au decedat. Șoferul ansamblului de vehicule, în vârstă de 42 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0„, transmit reprezentantii IPJ Caras Severin.

 

Exit mobile version