Noutati :

4 licee cu promovabilitate zero in Timis, la a doua sesiune de Bacalaureat 2013. Noua candidati eliminati pentru frauda

2 septembrie, 2013 - 01:05 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA.  Dezastru la cea de-a doua sesiune de Bacalaureat 2013 in Timis! Promovabilitatea a fost  de 26,87%, adica la jumatate fata de sesiunea din vara. Iar in urma cu exact un an, la sesiunea din 2012, dupa contestatii, 25,21% dintre elevi reusisera sa promoveze.

CITESTE SI: REZULTATE BAC 2013 sesiunea de toamna, TIMIS: Avem o promovabilitate de 26,87%

Astfel, potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Scolar al Judetului Timis, s-au inscris la examen 2.345 de elevi, din care 1.831 s-au prezentat pentru sustinerea probelor. 514 dintre ei au renuntat si au fost declarati absenti, iar 9 au fost eliminati pentru ca au incercat sa copieze.

1.330 au fost respinsi si doar 492 au reusit sa promoveze. Aceasta inseamna ca doar 26,87 la suta dintre cei care au dat BAC-ul au reusit sa obtina medie de trecere.

Listele cu notele elevilor au fost deja afisate la centrele de examinare, iar pana la orele 16.00, cei nemultumiti de rezultate pot depune contestatii.

E firesc ca rezultatele sa fie mai slabe decat in vara. La aceasta sesiune au participat doar cei care au cazut in vara. Deci, evident, nu sunt printre cei mai buni„, a declarat inspectorul sef al Inspectoratului Scolar Judetean Cornel Petroman.

In 4 licee din Timis, niciun candidat nu a promovat Bacalaureatul in sesiunea de toamna

Se inregistreaza promovabilitate zero la patru licee din judetul Timis.
La liceul din comuna Dudestii Vechi, din 10 elevi care au sustinut examenul de Bac nu a promovat niciunul.
La liceul Socrates din Timisoara, din 8 candidati niciunul nu a reusit sa obtina medie de trecere.
La liceul din Gataia, toti cei 5 elevi care au sustinut Bacalaureatul in a doua sesiune au fost declarati respinsi.
Iar la Grupul Scolar Agricol Ortisoara, singurul candidat care a dat Bac-ul a picat examenul.

VEZI AICI TOATE NOTELE DE LA BACALAUREAT 2013 SESIUNEA DE TOAMNA: EDU.RO: REZULTATE BACALAUREAT 2013 sesiunea de toamna Timis

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...