4 copilasi la Terapie Intensiva, alti 8 micuti infectati cu COVID, in spitale, la Timisoara. Sunt aproape 540 de pacienti cu coronavirus internati in tot judetul. Situatia, joi dimineata, in fiecare unitate medicala din Timis

TIMISOARA. Continua sa creasca numarul pacientilor internati in spitalele din Timisoara si din judet care ingrijesc si bolnavi infectati cu coronavirus.

Joi dimineata, erau in sectiile de Terapie Intensiva, in paturile destinate pacientilor cu COVID, 60 de oameni, intre care 4 copii.

La Spitalul Judetean din Timisoara in ATI erau 11 pacienti, la Victor Babes 12, la Spitalul Municipal Timisoara 12 bolnavi, la Spitalul Militar de campanie 10, la Spitalul din Lugoj 8. Acestora li se adauga 4 micuti la Terapie Intensiva la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara si 3 pacienti la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Surse medicale au precizat pentru opiniatimisoarei.ro ca in paturile obisnuite destinate ingrijirii pacientilor cu COVID erau, joi dimineata, 102 infectati la Spitalul Judetean Timisoara, 100 la Victor Babes, 43 la Spitalul Municipal Timisoara, alti 54 in containerele Spitalului Militar de campanie din Timisoara, la Lugoj erau internati 56 de bolnavi, la Spitalul CFR 42, La Clinica de Cardiologie Ascar 20 pacienti, La Spitalul din Sannicolau Mare 19, apoi 20 la Spitalul din Faget si 18 la cel din Jimbolia. Acestora li se adauga 43 la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara, 9 la Maternitatea Bega, intre care 1 bebelus, si 7 copii la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean, alaturi de 4 adulti.
In total, 537 de pacienti.

Va reamintim, miercuri, in Timis, au fost raportate 510 cazuri noi de infectare cu coronavirus si un record de decese in 24 de ore, nu mai putin de 18 morti intr-o singura zi.

In judetul Timis, miercuri, rata de infectare cu COVID era de 10,61 la mia de locuitori, in vreme ce la Timisoara era de 12,94 la mie.

FOTO: Virgil Simonescu

CITESTE SI: Cea mai neagra zi. Record de decese in Timisoara si in judet, in 24 de ore, de la inceputul pandemiei. Avem 18 morti si peste 500 de noi cazuri de COVID in Timis. Alti 86 de copii confirmati 

CITESTE SI: 390 de morti si aproape 16.000 de noi cazuri de COVID in Romania, intr-o singura zi. Aproape 500 de copii infectati cu coronavirus, internati in spitale

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...