4 ani de Iulius Town Timisoara, sarbatoriti in acest weekend, la ‘Picnic in My Town’, cu concerte live, stand-up comedy, Street FOOD Festival, dar si alte surprize

TIMISOARA. 4 ani în care ai găsit aici o destinație unde să îți petreci timpul liber, 4 ani în care ai venit cu prietenii să te relaxezi la terase și restaurante, 4 ani cu branduri de renume și sesiuni de shopping, 4 ani de evenimente în aer liber, 4 ani de Iulius Town. Vino în acest weekend la „Picnic in My Town” unde sărbătorim împreună 4 ani de la inaugurarea Iulius Town! Vom cânta alături de Smiley, Spike, Taxi, vom avea seară de stand-up comedy cu Radu Bucălae, George Tănase, Ioana State, ne vom delecta cu delicii de la Street FOOD Festival, dar vor fi și alte surprize!

Joi7 septembrie 2023, dăm startul petrecerii aniversare „Picnic in My Town”, care va ține patru zile și va cuprinde de la Street FOOD Festivalconcerte susținute de artiști apreciați la nivel național: SpikeSmiley și Taxi, până la momente artistice pentru cei mici.

Vineri, 8 septembrie 2023, te așteptăm la un spectacol de stand-up comedy, în centrul de evenimente Iulius Congress Hall, de la ora 20.00Intrarea se face în baza unui bilet de acces pe care poți să îl ridici de la Centrul Info, dacă ai bonuri fiscale (toate din aceeași zi) în valoare cumulată de minimum 50 de lei, de la restaurantele și cafenelele din Iulius TownRadu BucălaeGeorge Tănase și Ioana State promit o seară plină de umor. Poți să intri în posesia invitației până vineri inclusiv, la ora 18:00, iar o persoană poate primi o singură invitație pe zi.

La „Picnic in My Town” vor fi aduse și cele mai apreciate food trucks în cadrul Street FOOD Festival. Preparate și băuturi alese, specificuri regionale și internaționale fac parte din oferta bogată din care vei putea alege în acest weekend.

De la „Picnic in my Town” nu vor lipsi nici personajele fantastice care vor crea o lume de basm pentru cei mici. Sâmbătă și duminicăîn intervalul orar 16.00 – 17.00 și 20.00 – 21.00Trio Butterflies vor aduce magia în Iulius Gardens, iar de la 18.00 până la 19.00, astrele Moon&Sun „vor coborî” pe Pământ pentru micii curioși.

Vino la „Picnic in My Town”, în perioada 7-10 septembrie, unde te așteaptă și alte surprize!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...