Noutati :

4 absolventi de liceu nu au dat ultima proba de BAC in Timisoara si in judet. 2 au fost eliminati si doi au avut febra

25 iunie, 2020 - 01:24 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Au parcurs cu bine toate probele scrise ale examenului de pana acum, insa au ales sa incerce sa copieze chiar la ultima testare. Este vorba de doi elevi din Timis, unul de la scoala din Recas si unul de la Liceul Sportiv, care au incercat sa copieze cu ajutorul telefoanelor mobile cu casti. Au fost prinsi de profesorii supraveghetori si eliminati din sali.

Acestia nu vor mai avea voie sa sustina Bacalaureatul decat anul viitor, in toamna, adica dupa ce trec doua sesiuni de examen.

Pe de alta parte, doi elevi nu au putut sustine proba de joi, pentru ca in cadrul triajului epidemiologic au fost descoperiti cu febra mai mare de 37,3 grade. Ambii s-au prezentat la examen la Liceul Tehnologic din Ciacova. In cazul celor doi, au fost anuntate familiile si li s-a recomandat sa mearga la medicul de familie.

Amandoi vor intra in sesiunea speciala a Bacalaureatului, in cadrul careia vor sustine doar ultima proba, cea la care nu au putut participa joi, in 25 iunie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...