Opinia Timisoarei

3000 de lei sacul de moloz, la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Sanctiune drastica pentru un barbat care a lasat mai multi saci cu moloz langa podul de la fosta fabrica de tigarete.

CITESTE SI: Incendiu puternic la o hala in Timis. Interventie de urgenta a pompierilor. Foto si video 

Timisoreanul in varsta de 27 de ani a facut lucrari de constructii la o cladire de pe bulevardul Iuliu Maniu, a incarcat resturile din constructii si le-a adus cu o roaba langa pod, unde le-a azvarlit direct pe strada. Este vorba despre sapte saci de glet si alti trei cu moloz.

O patrula a Politiei Locale l-a prins insa in flagrant si i-a dat o amenda de 30.000 de lei pentru cei 10 saci, dar l-au si somat sa ridice deseurile si sa le predea unei firme autorizate.

Nu este singura amenda de acest gen aplicata de politistii locali in ultima luna. Agentii l-au mai sanctionat pe un timisorean care a abandonat deseuri la intersectia strazilor Motilor si Treboniu Laurian, din zona Maria.

Reamintim ca potrivit OUG nr. 92/2021 privind regimul deseurilor, articol 20, abandonarea, aruncarea, precum si ascunderea deseurilor sunt interzise si se sancționează cu amenzi de la 30.000 lei la 45.000 lei, pentru persoanele fizice, si de la 50.000 lei la 70.000 lei, pentru persoanele juridice„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version