3000 de lei sacul de moloz, la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Sanctiune drastica pentru un barbat care a lasat mai multi saci cu moloz langa podul de la fosta fabrica de tigarete.

CITESTE SI: Incendiu puternic la o hala in Timis. Interventie de urgenta a pompierilor. Foto si video 

Timisoreanul in varsta de 27 de ani a facut lucrari de constructii la o cladire de pe bulevardul Iuliu Maniu, a incarcat resturile din constructii si le-a adus cu o roaba langa pod, unde le-a azvarlit direct pe strada. Este vorba despre sapte saci de glet si alti trei cu moloz.

O patrula a Politiei Locale l-a prins insa in flagrant si i-a dat o amenda de 30.000 de lei pentru cei 10 saci, dar l-au si somat sa ridice deseurile si sa le predea unei firme autorizate.

Nu este singura amenda de acest gen aplicata de politistii locali in ultima luna. Agentii l-au mai sanctionat pe un timisorean care a abandonat deseuri la intersectia strazilor Motilor si Treboniu Laurian, din zona Maria.

Reamintim ca potrivit OUG nr. 92/2021 privind regimul deseurilor, articol 20, abandonarea, aruncarea, precum si ascunderea deseurilor sunt interzise si se sancționează cu amenzi de la 30.000 lei la 45.000 lei, pentru persoanele fizice, si de la 50.000 lei la 70.000 lei, pentru persoanele juridice„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. De ce nu se merge mai departe !!?? si se rezuma la amendarea acelui individ care pana la urma MUNCESTE pentru bani !!! si poate nu are intelectul necesar sa stie ca nu are voie sa faca ce a facut mai ales daca cineva la pus sa o faca !!???
    BENEFICIARUL lucrarii are autorizatie !??? are toate avizele si aprobarile necesare ?? lucrarile sunt realizate cu o firma autorizata sa faca astfel de lucrari !? firma respectiva are un contract cu beneficiarul !? exista acel contract obligatoriu pentru evacuarea deseurilor care trebuie sa existe la astfel de lucrari !!?? Da sau NU … sau doar amendam un amarat ca sa ne facem treaba ca acus vine pensia speciala !!! „luav-ar naiba de NETOȚI”

    • Sa iti explic eu cum sta treaba : 1 la mana moldoveanu asta ia lucrari singur fara sa plateasca taxe si impozite 2..sa plateasca amenzii pana ai sare basca ….si sa-l arda si pentru ca lucreaza la negru

    • Oare de ce nu ia politia toate anunturile astea de prestari servicii la pret dubios de mic? Care aruncã apoi sacii pe cîmp, evident
      Altfel muni s-ar merita
      Plinã mica publicitate de ei…
      STAT DE DREPT =ZERO BARAT
      doar ptr fraieri

    • Complet de acord, sa se ia la bani marunti toti cei care efectueaza astfel de lucrari iar apoi arunca deseurile mai te miri pe unde… Si sa le de-a la toti nu doar amenda ci si munca in folosul comunitatii, si asa strazile sunt pline de gunoaie de cand usr conduce orasul.

  2. Opsss de data asta este un Moldovean …ce bine ca nu fura un oltean de al meu

    • Tu nu esti oltean. Tu esti doar un ratat frustrat si atat. Trateaza-ti obsesia cu oltenii. Si invata ceva gramatica, lasa perfectul simplu mai la urma ca e mai complicat de cand a aparut DOOM3(si nu ma refer la jocul video)

  3. Cică se tine con frătesu!:)
    Ce kkti triști! MARSH MAA

  4. Ft bine.

  5. Daca ar fi camere si pe strada Vegetatie ……primaria ar fi fost mult mai bogata , la cat gunoi se arunca acolo , azi maine va fi groapa de gunoi .

    • Faca arunca 100 de saci era doar 300 lei sacu. pentru o firma care arunca 1000 de saci, iese doar 30

  6. Cand esti asa prost ca nu te duce mintea sa arunci niste moloz fara sa te vada cineva…chiar meriti amenda.

  7. Dobitoc de prim rang. Fără cuvinte.