Noutati :

300 de specialisti romani si straini participa la Conferinta Internationala de Stiinte Sociale Aplicate la Timisoara

18 iunie, 2012 - 01:30 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Universitatea de Vest este gazda celor 300 de specialisti in domeniul comunicarii si al stiintelor sociale care au venit din tara si din intreaga Europa la Timisoara.

Prima editie a Conferintei Internationale de Stiinte Sociale Aplicate, ISSA 2012, a fost lansata in cadrul Evenimentului “Doua decenii de invatamant universitar de asistenta sociala in Timisoara” organizat de Departamentul de Asistenta Sociala din cadrul Facultatii de Sociologie si Psihologie a Universitatii de Vest din Timisoara. Conferinta ISSA are loc in perioada 18-20 iunie, la UVT.

Conferinta ISSA 2012 este o manifestare stiintifica cu caracter multidisciplinar, care reuneste profesionisti, specialisti, teoreticieni si practicieni din domenile incluse in Panelul 4 (CNATDCU) al stiintelor Sociale, care vor prezenta studii/lucrari semnificative pentru domeniul lor de cercetare, cu aplicabilitate in practica sociala, prin care se vor propune modele si bune practici in domeniile Stiintelor Sociale Aplicate”, explica organizatorii.

Specialisti in domeniile asistentei sociale, sociologie, psihologie, stiinte politice si administrative, stiinte economice si administrarea afacerilor (economie sociala), precum si relatii internationale si studii europene au sosit la Timisoara pentru a discuta despre activitatile desfasurate in universitatea timisoreana, precum si pentru a stabili noi parteneriate intre institutia banateana si alte institutii din centre universitare cu renume pe batranul continent.

Conferinta reprezinta una din putinele intalniri aniversare, combinate cu doua manifestari stiintifice, ale sectiilor de Asistenta Sociala din Romania, nou infiintate dupa 1990 si este un moment de reflectie asupra dezvoltarilor produse in cei douazeci de ani de existenta a Asistentei Sociale, la Universitatea de Vest din Timisoara.

Toate activitatile aniversare ofera posibilitatea participantilor sa dezbata, timp de doua zile asupra stiintei si a tehnologiei societatii contemporane, a importantei practicii si cercetarii asistentei sociale in contextul stiintific si demografic actual.

Foto: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...