Noutati :

300.000 de oameni alaturi de Orasul Timisoara, cea mai indragita pagina de Facebook!

13 iulie, 2016 - 10:37 AM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
0

Cea mai celebră bucățică de internet timișorean are un motiv de bucurie: începând de ieri, 12 iulie 2016 a depășit cifra de 300.000 de fani. Oameni, în mare parte timișoreni, interesați de a afla știri, informații locale și noutăți despre evenimentele care au loc în urbea timișoreană și teritoriul bănățean.

Orașul Timișoara e singurul nume pe care, dacă îl rostești în fața a 100 de oameni din Timișoara, cel puțin 50 din ei îți vor spune că au auzit și îl urmăresc. Iar statisticile o confirmă, Orașul având peste 66.500 de fani care și-au declarat Timișoara ca oraș de rezidență în profilul lor de Facebook. Postările Orașului Timișoara au fost văzute în ultima lună de peste 2 milioane de oameni pe rețea, dintre care 1.3 milioane sunt din România, restul fiind oameni din Diaspora care au avut într-un fel sau altul legătură cu Timișoara. Tot statisticile confirmă că pe Orașul Timișoara sunt zilnic peste 20.000 de reacții (like-uri pentru postări, comentarii și share-uri) postările fiind văzute în medie zilnic de peste 300.000 de oameni.

Pe Orașul Timișoara regăsesc zilnic peste 120 de postări, majoritatea fiind știri locale și zonale, din domenii precum administrativ, politic, economic, sport, medical, turism și lifestyle. Vezi AICI!

În cei peste patru ani de activitate, Orașul Timișoara a reușit să strângă peste 150.000 de postări, aducând timișorenilor peste 20.000 de poze din orașul de pe Bega, care la rândul lor au adunat peste 10 de milioane de like-uri. Am încercat să nu ne abatem de la drum, neintrand în hora știrilor de bucurești, știrilor generaliste care sunt oricum urmărite și difuzate de toți, inclusiv agențiile de presă. Am încercat, și sper că am reușit, să rămânem apolitici, sancționând abaterile administrației și necenzurand articolele critice sau acuzatoare, atunci când a fost cazul. Am semnalat nedreptățile din trafic, din administrație și derapaje politice, aducând de cele mai multe ori și argumente pentru remedierea situațiilor apărute; am publicat și încurajat schimbul de informații, oferind primarului și administrației locale o posibilitate de a participa activ la viața cetățenilor. Vom încerca pe viitor să facem mai mult, să aducem informația mai repede și eficient-iar live streaming pare a fi o promisiune pentru viitorul apropiat.

Dar deocamdată suntem la 300.000 de fani. Suntem lideri pe o piata inca in formare, dar nu vom dormi, vom continua să fim așa cum v-am obișnuit deja – ACOLO, în centrul evenimentelor, deschiși colaborărilor și lucrurilor frumoase. Vă mulțumim și vă așteptăm cu un like și share pe facebook, pe Orașul Timișoara!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...