Noutati :

30 la suta dintre firmele din Timisoara au beneficiat de reducerea la impozitul pe cladiri. Au facut o economie de peste 3,5 milioane lei

15 aprilie, 2021 - 11:56 AM
Autor: Redactie      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Economie de peste 3,5 milioane de lei pentru firmele din Timisoara care si-au platit impozitele pe cladiri pana la 31 martie. Acestea au beneficiat de o bonificatie de 10 la suta, dupa 12 ani in care n-au mai primit astfel de reduceri.

CITESTE SI: Primul tramvai turcesc ce va ajunge la Timisoara e in teste. Se vor face probe in laboratoare din Germania, Cehia sau Spania 

Consilierul local al PNL, Raul Ambrus, a depus un amendament in cadrul Consiliului Local Timisoara la hotararea privind taxele si impozitele pe 2021, care sprijina firmele ce isi platesc impozitele pe cladiri pana la 31 martie. In acest fel s-a incurajat colectarea mai rapida a darilor la bugetul local.

In decembrie anul trecut am depus amendamentul si cu greu a trecut, dupa ce am dus o adevarata munca de convingere in cadrul CLT. Daca in urma cu 12 ani, cand exista aceasta bonificatie, doar 6% din firme au accesat-o, acum, in 2021, 30% din firme si-au platit impozitele pe cladiri, pana la 31 martie„, a declarat Raul Ambrus pentru opiniatimisoarei.ro.

O statistica arata ca, in acest fel, firmele timisorene care au platit impozitele au economisit impreuna peste 3,5 milioane de lei.

Prin masura propusa de mine in CLT, la stabilirea impozitelor si taxelor pentru 2021, firmele timisorene au economisit 3.580.781 RON. Trei firme din zece au beneficiat de masura privind reducerea impozitului pe cladiri cu 10%. Astfel, după 12ani, am reintrodus facilitatea fiscala prin care, firmele care isi platesc impozitul pana in 31 martie, beneficiaza de o reducere de 10%„, a mai precizat consilierul local al PNL Raul Ambrus.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Firmele platesc o groaza de impozite. In schimb Fritz a blocat dezvoltarea acestui oras prin faptul ca aproape nici a autorizatie de construire nu se mai semneaza de catre oamenii lui incompetenti din primarie de frica sa nu fie dati afara.
    USR are o lista de nepriceputi pusi pe functii (Fritz, cei din Bucuresti, etc.) pe banii si nervii contribuabililor.