Noutati :

30.000 de euro confiscati de Garda Financiara de la o casa de schimb valutar din Timisoara

11 aprilie, 2013 - 09:32 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
1

TIMISOARA. Au descins la casele de schimb valutar din mai multe zone din Timisoara! Comisarii de la Garda Financiara Bucuresti au facut un control fulger miercuri seara si au verificat legalitatea tranzactiilor.

De la una dintre casele de schimb au ridicat nu mai putin de 30.000 de euro, bani ce nu figurau in documente si nici nu exista vreun act care sa le ateste provenienta.

Surse din randul anchetatorilor spun ca au confruntat numarul de persoane care au trecut pragul casei de schimb valutar si documentele fiscale emise de angajati. Neconcordanta era foarte mare, iar cei 30.000 de euro din casa nu se justificau prin niciun act.

Comisarii au controlat numarul clientilor in baza imaginilor de pe camerele de supraveghere montate la intrarea in casa de schimb valutar din Timisoara.

„In total au fost verificate zece case de schimb valutar, fiind constatate si alte abateri pentru care comisarii au dispus sanctionarea cu amenzi in valoare totala de 48.000 de lei, din care au incasat pe loc 10.000 de lei, si suspendarea pentru trei luni a activitatii comerciale a patru dintre casele de schimb controlate”, potrivit unui comunicat al Garzii Financiare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. „Comisarii au controlat numarul clientilor in baza imaginilor de pe camerele de supraveghere montate la intrarea in casa de schimb valutar din Timisoara.”si”au confruntat numarul de persoane care au trecut pragul casei de schimb valutar si documentele fiscale emise de angajati.”
    Deci nu mai ai voie sa intri intr-o locatie fara sa cumperi ceva neaparat ca vine garda si-i da amenda la ala ca de ce nu a dat bon…doamne mare-i gradina.